Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Kwintes biedt herstelgerichte zorg, het liefst in de vertrouwde thuissituatie. Goede woon- en verblijfsruimte zien wij als startpunt voor herstel en/of stabiliteit. Daarvoor ontwikkelen we producten en diensten voor begeleiding en wonen. Als begeleiding aan huis niet toereikend is, bieden we cliënten een veilige omgeving in onze locaties voor huur, beschermd wonen of opvang. We doen aan preventie, begeleiden mensen naar werk, voegen behandelaspecten toe, bieden trainingen en zelfhulp en geven nazorg. We gaan in gesprek met stakeholders, bijvoorbeeld gemeenten, over hetgeen van meerwaarde is voor onze cliënten.

Werken bij

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, 120 stagiaires, 350 vrijwilligers en zijinstromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, verbinden en vakkundig. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Vacatures Kwintes

Bekijk de 9 actuele vacatures van Kwintes en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Kwintes maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Sociaal werk
Welzijn
Laan van Vollenhove 10
3706 AR
 Zeist