Korian Nederland

Korian Nederland is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. We hebben kleinschalige locaties waar we onze bewoners echte aandacht kunnen geven, maar zijn tegelijkertijd een grote en gezonde organisatie met veel kennis en kunde in huis. Die combinatie maakt dat we kwalitatief hoogstaande zorg kunnen bieden.

In caring hands: Vanuit de basiswaarden initiatief, vertrouwen en verantwoordelijkheid bieden we ouderen iedere dag de allerbeste zorg. Positief en op maat.

We zijn er voor ouderen in Nederland die behoefte hebben aan zorg, ondersteuning en een fijne plek om te wonen. Zowel tijdelijk als permanent. Daarin gaan we verder dan de dagelijkse medische zorg. We zijn positief en persoonlijk en zetten levensgeluk voorop.

Werken bij

Samen werken we elke dag aan kleinschalige en persoonlijke zorg voor ouderen in Nederland. Dat doen we met verschillende zorgconcepten én een fantastisch team in een innovatieve omgeving. Niet voor niets zijn we een van de meest vooruitstrevende zorgorganisaties in Europa. Iets voor jou?

Leren bij

Korian Nederland heeft in samenwerking met NCOI een uniek traject ontwikkeld, een verkorte VIG opleiding. Dit traject is ontwikkeld met zowel online leren als bootcamps, afgestemd op onze medewerkers.

Vrijwilligers bij

Als vrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners. Jouw luisterend oor en persoonlijke aandacht betekenen heel veel voor hen! Het is een zinvolle vrijetijdsbesteding, die je veel voldoening kan geven. De mogelijkheden zijn zeer divers, zo kun je denken aan:

  • Helpen bij ontspanningsmiddagen of -avonden
  • Bezoeken van bewoners, een praatje maken
  • Koffie en/of thee schenken, helpen bij het serveren van maaltijden of koken
  • Je hobby samen met onze bewoners delen (zoals wandelen, spelletjes, voorlezen, muzikale activiteiten)
  • Werkzaamheden in de tuin; de hovenier ondersteunen of samen met bewoners in de tuin werken
Webclip afbeelding

Vacatures Korian Nederland

Bekijk de 39 actuele vacatures van Korian Nederland en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Korian Nederland maak dan een vacature-alert aan.

Revalidatie
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Mr. B.M. Teldersstraat 5
6842 CT
 Arnhem