King Arthur Groep

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie jij bent voorop!

Wat doet King Arthur Groep?

King Arthur Groep is gespecialiseerd in vergeetachtigheid, geheugenproblemen en dementie. Alles wat wij doen, draagt bij aan een waardig leven en een warm en veilig thuis voor mensen met dementie en hun naasten.

Waar staat King Arthur Groep voor?

De mens zien. Onze visie is dat mensen ook moeten kunnen blijven kiezen als ze met dementie te maken krijgen. Omdat er veel verandert voor degene met dementie en zijn of haar naasten, willen wij een omgeving bieden waar iemand zich thuis en begrepen voelt. Hierbij gaan wij uit van mogelijkheden en niet van beperkingen en willen we doen wat nodig is om bij te dragen aan een waardig leven. Onze vijf leidende principes zijn: de mens zien, iedereen is welkom, betrouwbare partner zijn, denken in mogelijkheden, samen in dialoog.

Wat betekent werken bij King Arthur Groep?

Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn. Bij ons draait het om het bieden van persoonlijke ondersteuning, zorg en begeleiding. Daarom is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je de tijd en ruimte om jouw vak uit te oefenen en je te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Ook bieden wij onze teamleden de kans om mee te praten over ons beleid in een ronde tafel en benen op tafel overleg. Samen leren we leren, leren we van elkaar en groeien we, niet alleen in capaciteit, maar juist ook in kwaliteit. Goede zorg is doen wat je kunt!

Medewerker over King Arthur Groep:

Ik ben Jan Baars, één van de begeleiders van Ontmoetingscentrum Utrecht. Als fanatiek sporter wil ik eraan bijdragen dat de deelnemers ook in beweging blijven. Daarom ben ik een sportgroep gestart voor jonge mensen met dementie. Omdat ik bij King Arthur Groep de ruimte krijg om mijn talent te benutten, draag ik bij aan optimale en persoonlijke zorg. Én ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk.’

Wat is het werkgebied van King Arthur Groep?
Ons werkgebied is regio ’t Gooi, Amersfoort en Utrecht. Wij bieden begeleiding, zorg en ondersteuning. In onze ontmoetingscentra, logeerhuis, woonzorgvoorziening, bij de individuele zorgvrager thuis of met casemanagement zetten zelfstandige professionals zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in.

Zie voor alle openstaande vacatures onze werkenbij-website: https://www.kingarthurgroep.nl/werken-bij-king-arthur-groep/

 

 

Werken bij

Het aantal mensen met dementie groeit en steeds meer van hen kiezen bewust voor onze unieke vorm van zorg. De organisatie ontwikkelt zich in rap tempo van pionier naar de beste begeleider zijn in dementie. Op dit resultaat en de daarbij behorende groei zijn we trots. 

Wil jij ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen met dementie en voel jij met wat je nu hebt gezien, gelezen of gehoord over King Arthur Groep aangesproken?

Wij willen je leren kennen, luisteren naar wat je weet, wat je ziet en wat jij nodig hebt. Door de bundeling van kennis en ambities kunnen we als organisatie wortelen en er ook voor zorgen dat jij de persoonlijke ontwikkeling door kunt maken die jij verdient. Maar bovenal de beste ondersteuning bieden aan mensen met dementie en hun naasten.

Samen leren we leren, leren we van elkaar en groeien we, niet alleen in capaciteit, maar juist ook in kwaliteit. Goede zorg is doen wat je kunt!

Webclip afbeelding

Vacatures King Arthur Groep

Bekijk de 4 actuele vacatures van King Arthur Groep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van King Arthur Groep maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Professor Bronkhorstlaan 10 gebouw 104
3723 MB
 Bilthoven