Jados

Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk, zelfstandig wonen of een zinvolle invulling van je leven.

Mensen vullen elkaar aan, daar waar ze van elkaar verschillen.

Jados - Begeleiding bij autisme

Jados is een landelijke organisatie met een centraal kantoor in Arnhem en biedt vanuit 65 locaties, woonbegeleiding, ambulante begeleiding en jobcoaching aan volwassenen met de diagnose autisme. Dit doen we in levensfasen waarin studie en/of werk centraal staan. Het vergroten van de kwaliteit van leven en zelfstandigheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Jados heeft een duidelijke en ambitieuze visie en bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. Een organisatie die gelooft in ontwikkeling, maar ook zelf nog lang niet is uitontwikkeld. We zijn een relatief jonge organisatie met gedreven professionals in functies als onder andere: woon-/ambulant begeleider, jobcoach, gedragswetenschapper, regiomanager, team coördinator of aanmeldfunctionaris. Daarnaast bestaat ons team uit staffuncties zoals bijvoorbeeld een adviseur zorginnovatie, medewerkers marketing & communicatie, office managers, boekhouders en medewerkers P&O. Totaal werken er zo’n 400 medewerkers bij Jados.

 

Werken bij
Jados werkt vanuit een regionale aansturing. Door onze platte organisatiestructuur liggen verantwoordelijkheden laag, hebben wij onze focus op de zorg, zijn lijnen kort en kunnen de diverse disciplines elkaar optimaal faciliteren en ondersteunen. Samen kom je tot de beste resultaten.

Cultuur:
Werken bij Jados betekent werken in een open cultuur en op een gelijkwaardige manier met de cliënten en je collega’s. Ons doel is mensen met autisme op een gelijkwaardige manier te laten participeren in de maatschappij. Onze collega’s geven een eigen invulling aan de werkzaamheden op een manier die bij de cliënt en bij hen zelf past. Je krijgt de tijd en ruimte om een eigen stijl te ontwikkelen en nieuwe talenten bij jezelf te ontdekken. Als medewerker van Jados kun je een groot deel van je dagindeling zelf bepalen, waardoor je zelf voor veel variatie in je werkdagen kunt zorgen.

Betrokkenheid:
Bij Jados zijn we betrokken bij de cliënten, bij elkaar als collega’s en de maatschappij om ons heen. Je kunt jezelf zijn op de werkvloer en dit wordt gerespecteerd en juist gezien als
kracht. Medewerkers doen hun best om elkaar te versterken in datgene waar ieder van ons individueel sterk in is. We spreken waardering uit naar elkaar en steunen elkaar in tijden dat we druk ervaren binnen het werk. Doordat we ons kwetsbaar op durven stellen, is de drempel laag om elkaar om hulp te vragen.

In onze groeiende organisatie doen we ons best om elkaar te versterken in datgene waar ieder van ons individueel sterk in is. Daar leveren alle medewerkers een bijdrage aan. Hoe? Door zelf invulling te geven aan onze werkzaamheden op een manier die niet alleen binnen de organisatie past maar ook bij ons als persoon.

 

Je herkent je in onze waarden:

  • Focus op datgene wat je belangrijk vindt zodat je daar specialist in wordt;
  • Vernieuwend, je bent zelfkritisch en het lukt jou om invalshoeken te vinden die afwijken van gevestigde denkpatronen;
  • Autonomie, je bent integer en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen handelen;
  • Samen, je werkt vanuit betrokkenheid en je deelt jouw kennis en ervaring;

 

Contactpersoon: afdeling P&O

E-mailadres: HR@jados.nl

Website: www.werkenbijjados.nl

 

Leren bij
Binnen onze organisaties zijn er regelmatig stageplaatsen / afstudeerplaatsen beschikbaar voor HBO en WO studenten bij onze locaties in Nederland. Wanneer je geïnteresseerd bent in een stageplek /afstudeerplek bij Jados vul dan het sollicitatieformulier op onze website in. We vragen je hierbij ook om aan te geven in welke regio je stage wilt lopen of wilt afstuderen. Op deze manier kunnen wij jouw verzoek doorzetten naar de regiomanager. In het sollicitatieformulier wordt gevraagd om een motivatie en CV te downloaden. Vermeld in je motivatie wat voor opdracht/werkzaamheden je tijdens jouw stage zou willen oppakken of wat de opdracht vanuit jouw opleiding is en de duur (begin- en einddatum). Met deze informatie kunnen wij bepalen of wij jou een passende plek kunnen bieden.

Uiterlijk 3 weken na ontvangst van jouw verzoek ontvang je van ons bericht of we wel/geen mogelijkheden voor je hebben.

Wij bieden geen werkervaringsplekken.

Contactpersoon: afdeling P&O

E-mailadres: HR@jados.nl

Website: www.werkenbijjados.nl 

 

Vrijwilligerswerk
Wij bieden helaas geen vrijwilligerswerk aan.

 

Werken bij

Bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die je maakt wie je bent. We streven naar een open cultuur en hebben een platte organisatiestructuur waarbij voor iedereen geldt dat bij alles wat we doen het belang van de cliënt voorop staat.

Webclip afbeelding
Geestelijke Gezondheidszorg
Velperweg 28
6824 BJ
 Arnhem