Humanitas DMH

Een warm welkom

Wat leuk dat je een kijkje bij ons neemt. En wat vinden wij het jammer dat wij niet nu al met jou kunnen kennismaken. Want net als jij, zijn wij ook nieuwsgierig ingesteld. Jij wilt meer over ons weten, en wij willen heel graag meer over jou te weten komen.

Heb je al een beetje indruk wie wij zijn? Of wil je nog meer over ons weten. Dat kan natuurlijk en we hopen dat we je op deze site al heel veel meer kunnen vertellen. Dus lees eens wat onze medewerkers over hun werk en ons vertellenof bekijk de vlogs die onze collega's hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je meer wilt weten over onze visie en missie of wie onze cliënten zijn. Allemaal hele normale vragen als je misschien wel de overstap naar ons wilt maken. Dus neem je tijd en voel je welkom!

"Cliënten hebben zelf de regie, wij zijn er om hen te ondersteunen."

Marije, cliëntcoach Amersfoort

Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Meer dan 1.400 medewerkers en vrijwilligers ondersteunen ruim 3.300 mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Onze mensen werken met veel vrijheid in een informele omgeving aan daadwerkelijk betere zorg.

 

Werken bij

Werken bij

Bij Humanitas DMH zetten ruim 1400 medewerkers en vrijwilligers zich dagelijks in om onze cliënten de ondersteuning te geven die zij nodig hebben. Want ook onze cliënten verdienen een waardevolle plek in deze samenleving, niet ondanks maar juist dankzij hun (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. Het maakt niet uit welke rol jij hebt of in welk team je zit, want samen maken wij het verschil.

Ook jij kan het verschil maken. Want jij bent uniek, hebt talent en weet hoe je jouw talent het beste kunt inzetten. En wij bieden jou die ruimte en vrijheid. Bij ons krijg je geen vaste kaders, want wij geloven dat jij de verantwoordelijkheid voor jezelf en de ander weet te nemen. Je pakt de regie op je werk en draagt zo bij aan het geluk van onze cliënten, verwanten en collega’s. Vanuit gelijkwaardigheid staan wij klaar voor elkaar. 

Leren bij

BBL en Stage

We snappen wel dat jij in de zorg wilt gaan werken. Want het is prachtig werk, en elke dag kan JIJ het verschil maken. Wie wil dat nu niet?

En of je nu jong of (wat) ouder bent, dat maakt niet uit. Want met of zonder levenservaring kan jij zonder de benodigde papieren ook al ertoe doen. Wij helpen je graag bij het opdoen van kennis en ervaring. Dus als jij bereid bent te leren, zijn wij meer dan happy om jou te helpen.

Wij kijken namelijk liever naar wie jij bent en wat jij als persoon te bieden hebt, dan naar papiertjes. Daarom ben je als zij-instromer of als beginnend student van harte welkom. Bekijk onze mogelijkheden voor een stage, BBL, of zij-instroom traject.

Webclip afbeelding

Vacatures Humanitas DMH

Bekijk de 7 actuele vacatures van Humanitas DMH en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Humanitas DMH maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Newtonbaan 5
3439 NK
 Nieuwegein