Huize het Oosten

Huize Het Oosten is het landelijk centrum voor Vrijmetselaren, centraal in Nederland gelegen in een groene bosrijke omgeving. Het huis ligt in een mooi aangelegd park in Bilthoven op loopafstand van het station, busverbindingen en winkels. Vlakbij Huize Het Oosten ligt het Heidepark, een prachtig wandelgebied.

Huize Het Oosten biedt een aantrekkelijke woonomgeving voor senioren die zich kunnen vinden in de leefsfeer van de Vrijmetselarij. We bieden zorg en services thuis, in de huur- en koopappartementen. Wanneer dit niet meer toereikend is, bestaat er de mogelijkheid binnen Huize Het Oosten te verhuizen naar de intramurale verpleging en verzorging in De Rubenshof. Daarnaast bestaat de mogelijkheid onze dagopvang ‘De Appelhof’ te bezoeken.

Huize Het Oosten is een geestelijk stimulerende, harmonieuze en dynamische leefgemeenschap. 20 verschillende clubs; studie-, ontspanning en culturele clubs zorgen voor een eigentijds en levendig klimaat!

Ligging en bereikbaarheid

Huize Het Oosten ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation in Bilthoven en is ook goed bereikbaar met de bus. Komt u met de auto; op het terrein zijn er (gratis) parkeerplekken.

Voor een routebeschrijving, verwijs ik u naar de site van Huize Het Oosten.

Werken bij

“Huize Het Oosten is een bijzondere leefgemeenschap. Lijkt het je leuk om bij ons te werken en heb je een hart voor de zorg neem dan contact met ons op. Ook als je niet in het bezit bent van een specifiek diploma van en voor de zorg willen wij je graag leren kennen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn: die zij er namelijk en wij vinden het leuk om dit met jou uit te werken.”

Leren bij

Huize Het Oosten is een kleinschalige zorginstelling. Hierdoor zijn onze zeer geliefde opleidingsplekken beperkt beschikbaar. Kijk op onze vacaturesite om te zien of er op dit moment opleidingsplaatsen beschikbaar zijn: https://huizehetoosten.nl/over-ons/werken-bij-huize-het-oosten/

 

Vrijwilligers bij

Afhankelijk van uw interesse kunt u aansluiten bij een bestaande vrijwilligersactiviteit, vaak onder leiding van een medewerker Welzijn. Of u komt 1 op 1 een bewoner bezoeken. Denk u dan aan een wandeling maken buiten, een kopje koffie drinken in het restaurant, een stukje voorlezen, een spelvorm doen of wat lekkers bakken in de keuken van een huiskamer. Als Huiskamer vrijwilliger kunt u koffie/ thee ronde lopen, spelletjes doen of bewoners individueel bezoeken.

U heeft de tijd en aandacht waardoor je echt het verschil kunt maken voor onze bewoners! We zijn heel graag op zoek naar u!!

Webclip afbeelding

Vacatures Huize het Oosten

Bekijk de 3 actuele vacatures van Huize het Oosten en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huize het Oosten maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Rubenslaan 1
3723 BM
 Bilthoven