Fokus

Fokus maakt het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk onafhankelijk en zelfstandig te leven. Dat doen we door in aangepaste woningen assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Die assistentie verlenen we 24/7 op afroep, aanwijzing en tempo van de cliënt. Nèt even anders dus!!

‘Mijn eigen programma loslaten en de handen op de rug houden totdat de cliënt het vraagt was best moeilijk in het begin. Ik heb 21 jaar in een bejaardenhuis gewerkt, dan ben je wat anders gewend. Maar voor de cliënt is het zó fijn om zelf te kunnen zeggen wanneer en hoe hij geholpen wil worden. Dat betekent heel veel voor iemands eigenwaarde.’

Werken bij Fokus

Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

Als ADL-assistent assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Verspreid door het land hebben we bijna 100 projecten. In de regio Utrecht hebben we in totaal elf projecten in Amersfoort, Houten, IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via werken@fokuswonen.nl / 050-5217200.

Webclip afbeelding

Vacatures Fokus

Bekijk de 10 actuele vacatures van Fokus en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Fokus maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
van Iddekingeweg 33
9721 CB
 Groningen