De Tussenvoorziening

Van 24-uursopvang tot het ontwikkelen van iemands talenten. De Tussenvoorziening biedt wat nodig is om weer sterker verder te kunnen. Dat doen we in Utrecht, regio Amersfoort, Zeist, Stichtse Vecht, Woerden en de Lekstroomregio.

“Voor het eerst in 20 jaar maakt mijn cliënt zijn eigen voordeur open."

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Doordat ze geen dak boven hun hoofd hebben, een steuntje in de rug nodig hebben of hun schulden zich blijven opstapelen. We doen wat nodig is om hen sterker verder te helpen.

De Tussenvoorziening is een ondernemende en innovatieve organisatie. In onze organisatie staat de mens centraal en vertrouwen we op ieders eigen kracht. We hebben één doel voor ogen, namelijk de beste zorg bieden voor onze cliënten. Samen met de cliënt werken we aan het verwezenlijken van een eigen thuis en plek in de samenleving.      

We bieden:

  • Maatschappelijke opvang
  • Begeleid wonen
  • Schuldhulpverlening
  • Activering

We richten ons op mensen die in een moeilijke (thuis)situatie verkeren en begeleiding nodig hebben. Onze ervaring is dat iedere cliënt zijn/haar eigen verhaal heeft. Vaak kampen cliënten met de gevolgen van een turbulent verleden. Wat de cliënten gemeen hebben is een diepe wens om hun situatie te verbeteren.

Wil je meer te weten komen over wat wij allemaal doen? Klik dan hier!

Werken bij

Als je bij De Tussenvoorziening werkt maken wij ons samen elke dag sterk om het leven van onze 1500 cliënten beter te maken. Hoe? Door onze mouwen op te stropen en te doen wat nodig is. Door in oplossingen te denken en elkaars talenten in te zetten en door ons met hart en ziel te verbinden. Werk jij met ons mee?

Wij zoeken regelmatig:

  • Ondersteunen Begeleiders
  • Individueel Begeleiders
  • Budget consulenten
  • Schuldhulpverleners
  • Opvangmedewerkers

 Voor alle actuele vacatures klik hier voor onze website!

Contactpersoon

Afdeling HR

Leren bij

Volg je een studie in het sociale domein en ben je op zoek naar een toffe stageplek? De Tussenvoorziening biedt diverse stageplaatsen aan op zowel mbo- als hbo- niveau.

Bij de Tussenvoorziening krijg je de gelegenheid om te ervaren hoe het echte werk eruit ziet. Op deze manier kan je ontdekken of het werk bij je past en of onze organisatie bij je past. Tijdens je stage groei je in de taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je diverse trainingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Denk je daar wil ik leren? Kijk dan snel hier voor onze actuele stageplekken.

Contactpersoon

Afdeling HR

Vacatures De Tussenvoorziening

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De Tussenvoorziening maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Sociaal werk
Groeneweg 2
3531 VE
 Utrecht