De Koperhorst

Stichting de Koperhorst is een zelfstandig woonzorgcentrum in Amersfoort, dat verschillende soorten wonen en zorg aanbiedt aan ouderen. We werken onder het motto: ‘Ik doe ertoe en ik hoor erbij.’ Of je nu bij ons woont, werkt, voor een bezoek langskomt of vrijwilligerswerk verricht; je doet ertoe en je hoort erbij!

Naast de zorg die wij bieden, zijn wij ook een wijkontmoetingscentrum waar alle ouderen van harte welkom zijn. De Koperhorst-sfeer is tot in alle hoeken van Schothorst bekend en daar zijn we best een beetje trots op.

Om alvast een kijkje in de koperhorst te nemen klik hier

Klik hieronder om binnen de verschillende woonvormen een kijkje te nemen.

Groepswonen
Wonen met intensieve zorg
Extramuraal wonen
Logement

Werken bij

Als je kiest voor werken en leren in de Koperhorst, kies je voor mensenwerk. Wij Zijn een kleine en zelfstandige organisatie die volop in beweging is. De cliënt staat centraal. Een gastvrije omgeving waar zowel de cliënt als bezoeker en medewerker zich thuis voelt staat hoog in het vaandel.

Op onze website, onder het kopje vacatures staan de recente vacatures. Wil jij onze organisatie versterken, stuur ons dan je sollicitatiebrief en cv toe.

Leren bij

De Koperhorst laat jou graag kennismaken met één van de mooiste beroepen die er zijn.

Als leerling / stagiaire in de zorg maak je deel uit van een klein zorgteam en leer je onder begeleiding zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Binnen de Koperhorst zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats in een goede leer- en werkomgeving? Dan is een leer of stageplaats bij de Koperhorst, de juiste plaats! De Koperhorst biedt naast BBL leerplaatsen ook een reguliere BOL stage plaatsen voor allerlei niveaus en opleidingen.

Het Leerhuis
Zo heeft de Koperhorst in samenwerking met de School van Gezondheidszorg van MBO Amersfoort, een BOL onderwijsbedrijf voor de opleiding Helpende zorg en welzijn. Tijdens de opleidingsperiode in het onderwijsbedrijf van de Koperhorst maak je direct kennis met de praktijk binnen de ouderenzorg. Daarnaast krijg je iedere maand een stagevergoeding conform d

Vacatures De Koperhorst

Bekijk de 1 actuele vacatures van De Koperhorst en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De Koperhorst maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Paladijnenweg 275
3813 KA
 Amersfoort