De Hoogstraat Revalidatie

Samen met onze revalidanten maken wij bij De Hoogstraat Revalidatie wat onhaalbaar lijkt, tóch mogelijk. Kinderen en
volwassenen die bij ons revalideren overwinnen hun beperkingen en doen naar hun volle vermogen mee in de maatschappij. 

“Ik ga met een goed gevoel naar huis als ik een revalidant een klein stapje vooruit heb zien gaan. Hoe klein ook, het is een ontzettende overwinning als iemand weer een stukje zelfstandigheid terugkrijgt. Dan ga ik glimlachend de deur uit!”.

Dorith, verpleegkundige De Hoogstraat

Met revalidatie helpen wij kinderen, jongeren en volwassenen verder bij de gevolgen van een aandoening, ongeval of ziekte. Dit doen we door intensieve behandeling, advies en technische aanpassingen op maat. Met onderzoek en innovatie dragen we bij aan verbetering van de behandeling. Als je werkt bij De Hoogstraat betekent het dat je iedere dag weer een belangrijke bijdrage levert aan de zelfstandigheid van volwassenen en kinderen die bij ons revalideren. In een team professionals werk je elke dag samen vooruit aan het herstel, zodat revalidanten naar vermogen hun leven weer kunnen oppakken.

 Het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht is het onderzoeks- en innovatiecentrum van De Hoogstraat en het UMC Utrecht. Het Kenniscentrum draagt bij aan het opzetten van wetenschappelijk onderzoek en gebruikt de resultaten van onderzoek voor verbetering van de behandeling. 

Bij De Hoogstraat werken 600 medewerkers, 70 vrijwilligers en 50 stagiaires. Medewerkers van De Hoogstraat stellen bij hun werk de revalidant centraal. Alle activiteiten van De Hoogstraat zijn immers gericht op het beantwoorden van de hulpvraag van de revalidant; niet alleen in de twee zorgdivisies, maar ook bij het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht en bij de ondersteunende diensten.

Werken bij

In de revalidatie gaat het om samen doelen stellen, op weg naar herstel. In je werk betekent dit dat je een belangrijke bijdrage levert aan de zelfstandigheid van volwassenen en kinderen die bij ons revalideren. Deze zelfstandigheid zijn zij (deels) verloren na bijvoorbeeld een ongeluk of ziekte. In een team professionals werk je elke dag samen vooruit aan het herstel, zodat revalidanten naar vermogen hun leven weer kunnen oppakken.

Ben jij nieuwsgierig naar werken in de revalidatie en wil je een baan waarbij je niet alleen je kennis maar ook je hart inzet? Kijk dan welke vacatures bij jou passen of stuur een open sollicitatie.

Leren bij

De Hoogstraat is actief betrokken bij het opleiden van nieuwe collega’s. Daarom hebben we verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden en stageplaatsen, zowel als je zorgprofessional wilt worden of als je ervaring wilt opdoen als ondersteunend dienstverlener in de zorg. Zo zijn wij een opleidersplaats voor Arts in opleiding tot specialist en GZ-psycholoog en hebben wij diverse stageplekken. Wij bieden je de beste begeleiding van ervaren medewerkers en verwachten van jou nieuwe ideeën en een frisse blik. Kijk op onze site voor onze opleidings- en stageplekken

Vacatures De Hoogstraat Revalidatie

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De Hoogstraat Revalidatie maak dan een vacature-alert aan.

Revalidatie
Rembrandtkade 10
3583 TM
 Utrecht