Careyn

Bij Careyn in de zorg werken bevlogen professionals en vrijwilligers. Daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met maar één gemeenschappelijk doel: samen werken én samenwerken aan het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit van leven van onze klanten. We ontwikkelen ook innovatieve strategieën om de zorg, de woonomstandigheden en het welzijn van onze klanten te verbeteren. Kortom, Careyn is een zorgorganisatie van formaat.

Werken met passie!

Medewerkers vinden bij Careyn een prettige werkkring en volop ontwikkelmogelijkheden. Je kunt bij Careyn werken in de thuiszorg, in een verpleeg- of verzorgingshuis, in de kraamzorg of jeugdhulpverlening, in het maatschappelijk werk, als flexmedewerker bij Careyn Flexpools óf als vakantiemedewerker.

Kies jij ook voor een carrière bij Careyn?

Dan kies je voor de dynamiek van één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Maar je kiest ook voor een breed aanbod in diversiteit, flexibiliteit en carrièregroei. En last but not least, kies je voor een organisatie met professionele collega’s die jóuw passie voor zorg delen!

Ben jij overtuigd en geïnspireerd door onze kijk op zorg? En ambieer je óók een carrière bij Careyn? Kijk dan snel bij onze actuele vacatures voor de ideale baan, bij Careyn!

Onze kracht is de passie van mensen zoals jij!

Webclip afbeelding

Vacatures Careyn

Bekijk de 124 actuele vacatures van Careyn en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Careyn maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Neckardreef 6
3562 CN
 Utrecht