Amerpoort

Over Amerpoort
Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving. Amerpoort biedt zorg in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi: van jong tot oud en van licht tot ernstig en meervoudig beperkt.

Wat doe jij graag?
Koken, sporten, dansen? Of hou je heel erg van muziek of films? Neem die passie mee naar Amerpoort. Want zoals jouw passie jouw eigen leven kleurt, kan het ook kleur geven aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. En dat is wat we graag willen voor onze cliënten. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste, talentvolle en ondernemende collega’s. Mensen die naast professionaliteit ook eigenheid meebrengen. Wat neem jij mee?

Ontwikkelen bij Amerpoort
Amerpoort biedt een werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling in een uitdagende werkomgeving. Door de grote diversiteit aan cliënten, is er altijd wat te leren. Door de grote variatie in woon- en dagbestedinglocaties en andere voorzieningen, kan jij op veel verschillende werkgebieden ervaring op te doen. Jouw loopbaan blijft bij Amerpoort steeds in beweging. Je werkt in een informele sfeer, in een professionele omgeving met veel ruimte voor scholing. Samenwerken staat bij ons centraal.

Werken bij

Leren bij

Leren bij Amerpoort doe je elke dag. Dat geldt voor de cliënt die zich – hoe langzaam soms ook – met jouw hulp altijd blijft ontwikkelen. Het geldt ook voor de begeleider. Heb je zin om bij Amerpoort aan de slag te gaan, terwijl je nog niet over het goede papiertje beschikt? Kijk dan eens of er plaats is voor jou als leerling of stagiair. Een prachtige gelegenheid om het echte werk te leren kennen, terwijl je ook nog in opleiding bent.

Webclip afbeelding

Vacatures Amerpoort

Bekijk de 118 actuele vacatures van Amerpoort en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Amerpoort maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Sociaal werk
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Nieuwenoordlaan 12
3740 BA
 Baarn