Accolade Zorg

Op een dag heb je zorg nodig. Liefdevolle zorg en aandacht zijn dan belangrijk. Accolade Zorg is er dan voor jou, thuis of op een van onze locaties. Liefdevolle zorg vanuit Gods liefde voor ons: dát maakt het verschil.

Liefdevolle zorg voor onze cliënten, maar ook als je bij ons werkt. Bij ons mag je thuis zijn. Samen met meer dan 800 collega’s zetten we ons in voor de allerbeste zorg. Maar we zorgen ook voor jou. Je mag bij ons het vak leren of juist verder groeien, we stimuleren nieuwe initiatieven en helpen jou verder te ontwikkelen.

Accolade Zorg is een organisatie die zich laat inspireren door Gods liefde. Wij geloven dat God ons liefheeft. Deel jij deze overtuiging ook? Dan passen we bij elkaar en willen wij jou helpen om Gods liefde door te geven in het werk dat je bij ons mag doen.

­­­­­­­­­­­­Met elkaar bieden wij dagelijks zorg voor ouderen en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Door het gebruik van thuiszorg en dagbesteding, maken we het mogelijk dat ouderen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Is dit niet meer mogelijk, dan bieden we wonen, welzijn en zorg in een beschermde woonomgeving. Dit alles vanuit een herkenbare christelijke identiteit. Liefdevolle zorg, aandacht en kwaliteit staan bij ons altijd centraal. Je kunt ons vinden in de regio’s Assen, Amersfoort, De Bilt, Bodegraven  en Zeist.

Facilitaire en ondersteunende zaken worden centraal geregeld, zodat de locaties zich volledig richten op verzorging, verpleging en behandeling.

Werken bij

Deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar voor onze organisatie. Daarom zetten we ons in voor een positieve samenwerkingscultuur. Ook geven we onze medewerkers de ruimte om werk en thuissituatie op elkaar af te stemmen.

Van onze medewerkers verwachten we dat ze zelfstandig en flexibel reageren op zorgvragen van de bewoners. Om dit goed te kunnen doen, is een professionele houding en vakinhoudelijke kennis onmisbaar. Wij verwachten van onze werknemers dat zij op regelmatige basis hun deskundigheid bevorderen. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin afspraken zijn vastgelegd over scholing en ontwikkeling.

De zorg aan onze bewoners leveren we vanuit een herkenbare christelijke identiteit. We verwachten dat je onze christelijke levensovertuiging deelt en gemotiveerd bent om Gods liefde door te geven.

Voor meer informatie over de visie van Accolade Zorg, klik hier.

Spreekt onze visie je aan? Kijk dan ook eens bij de Vacatures.

Mail met

werkenbij@accoladezorggroep.nl

Ligging en bereikbaarheid

Routebeschrijving Accolade Zorg

Routebeschrijving d'Amandelboom

Routebeschrijving De Wijngaard

Werken bij

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Dennenweg 2
3735 MR
 Bosch en Duin