Abrona

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. Wij bieden langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning. Met aandacht voor de cliënt en zijn of haar leefwereld. Met elkaar, voor elkaar.

Ik word heel blij als ik mensen kan helpen om het weer zelf te doen

Milly Sporkslede - ambulante begeleiding

Binnen Abrona leveren we diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten leveren we lokaal, dichtbij en wanneer mogelijk op maat. Onze zorg is gericht op het individu en gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt. Binnen het wonen zijn er diverse vormen zoals 24 – uurs begeleiding, begeleid zelfstandig wonen en ambulante zorg.  Ook biedt Abrona  diverse vormen  van dagbesteding aan op verschillende locaties.

Abrona biedt ook, waar nodig, pedagogische en psychische ondersteuning aan. Daarnaast heeft Abrona diverse artsen in huis.

Abrona maakt een onderscheid in de verschillende typen dienstverlening. Deze typen dienstverlening bestaan uit Specialistische Langdurige Zorg ( SLZ), Generalistische Langdurige Zorg ( GLZ), Behandeling & Expertise (B&E) en  Maatschappelijke Ondersteuning ( MO).

Zowel jongvolwassenen als volwassenen ondersteunen we bij wonen, werken, leren en ambulante begeleiding. Ongeveer 2.000 mensen met een verstandelijke beperking maken daar gebruik van.

Werken bij

Werken bij Abrona betekent ruimte voor ontmoeting, ontwikkeling en ontplooiing. Abrona heeft talloze voorzieningen voor onder andere wonen, logeren en dagbesteding. Er is dus altijd wel een voorziening bij jou in de buurt waar jij jouw professionaliteit kunt inzetten om écht iets te betekenen voor mensen.

Ga voor een overzicht van alle vacatures naar onze site www.werkenbijabrona.nl.

Leren bij

Abrona biedt regelmatig BBl trajecten aan waarin wij jou de mogelijkheid bieden om een (verkorte) beroeps opleiding te volgen. Je wordt via het ROC opgeleid tot:
- Persoonlijk Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 4)
- Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3),
- Verzorgende IG
- Verpleegkundige
- Helpende zorg en welzijn (niveau 2)

Het geleerde breng je direct het geleerde in de praktijk op 1 van onze locaties.

Wanneer er BBL mogelijkheden zijn, kun je deze terugvinden op www.werkenbijabrona.nl/werken-leren

Traineeship in de zorg voor jong professionals 

Is de zorg echt iets voor jou en ben je een starter op de arbeidsmarkt? Maar, weet je nog niet precies welke doelgroep het beste bij je past? Dan is het traineeship in de gehandicaptenzorg van Abrona je volgende stap. Hier krijg je namelijk de kans om, onder persoonlijke begeleiding, te ontdekken wat jouw plek is. Zo werk je in dit talentprogramma niet alleen aan je werkervaring in de zorg, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Vrijwilligers

Met vrijwilligers krijgen we meer voor elkaar!
Bij Abrona werken we met vrijwilligers om extra aandacht en activiteiten aan te bieden die het welzijn van cliënten bevorderen. Zo kunnen wij de kwaliteit van zorg verbeteren en activiteiten bieden waar geen financiële middelen voor zijn.

Er zijn vele mogelijkheden in de Provincie Utrecht. Kijk eens naar ons vacatureoverzicht voor vrijwilligers. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie Abrona, de mogelijkheden en openstaande vacatures kun je contact opnemen met Tanja van Abrona select.

Bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-50020158 of via de mail select@abrona.nl

 

Werken bij

Direct aansluiten bij de behoefte en de mogelijkheden van de cliënt. Zo werken wij bij Abrona. Zoveel mogelijk de regie houden waar die hoort: bij de cliënt zelf. Dit vraagt aandacht en aanpassingsvermogen - zeker. Maar biedt ook mooie kansen en gedeelde voldoening. 

Wil je weten of werken bij Abrona wat voor jou is? Neem een kijkje op onze website

Leren bij

Abrona biedt regelmatig BBl trajecten aan waarin wij jou de mogelijkheid bieden om een (verkorte) beroeps opleiding te volgen. Je wordt via het ROC opgeleid tot:
- Persoonlijk Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 4)
- Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3),
- Verzorgende IG
- Verpleegkundige
- Helpende zorg en welzijn (niveau 2)

Het geleerde breng je direct het geleerde in de praktijk op 1 van onze locaties.

Wanneer er BBL mogelijkheden zijn, kun je deze terugvinden op www.werkenbijabrona.nl/werken-leren

Webclip afbeelding

Vacatures Abrona

Bekijk de 76 actuele vacatures van Abrona en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Abrona maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Sterrenberglaan 6
3712 XA
 Huis ter Heide