De Ik Zorg Shop gaat verhuizen

De Ik Zorg Shop gaat verhuizen. De locatie in Zeist sluit na deze week haar deuren. Voor nu verplaatst het unieke winkelconcept zich naar een online variant. Hier kan iedereen met intresse in het werken in de zorg de loopbaancoaches en zorg- en welzijnsorganisaties digitaal blijven ontmoeten. 

Terug naar Inspiratie

1000 kandidaten vonden hun weg naar de Ik Zorg Shop

Vanaf het moment dat de locatie in Zeist de deuren opende, op 22 januari 2020, zijn gesprekken gevoerd met zo’n 300-350 kandidaten per jaar. Niet alleen op de locatie in Zeist, maar ook bij de pop-ups in Nieuwegein, Maarssen, Utrecht en Amersfoort.

In totaal zijn er ruim 1000 mensen op weg geholpen bij de volgende stap in hun loopbaan. Zij gingen aan de slag bij Altrecht, Reinaerde, Warande, Philadelphia Zorg, Vecht en IJssel, Beweging 3.0 en Bartimeus.

Ga online in gesprek

Vanaf 9 januari zitten de loopbaancoaches en recruiters zitten weer klaar voor iedereen die meer wil weten over een volgende loopbaanstap. De Ik Zorg Shop biedt online op dezelfde manier informatie en inspiratie als in de fysieke winkel. Iedereen die interesse heeft om (weer) in zorg en welzijn aan de slag te gaan is van harte welkom om een afspraak in te plannen.

Het unieke van de Ik Zorg Shop

Je kunt met al je vragen die horen bij een brede oriëntatie op de mogelijkheden binnen de sector zorg en welzijn terecht in de Ik Zorg Shop. Bijvoorbeeld: past de ouderenzorg of toch de gehandicaptenzorg beter bij mij? Wat betekent het om in de kinderopvang te werken? Hoe sluiten de opleidingen die ik al heb gedaan aan bij een loopbaanstap in zorg en welzijn? Ook anderstaligen die meer willen weten over hun kansen en mogelijkheden om met hun zorgdiploma aan de slag te gaan kunnen terecht op het speciale ‘Anderstaligen Spreekuur’.

Benieuwd waar we in 2023 weer de deuren openen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Ik Zorg Shop. Houd dan onze website www.ikzorgshop.nl en de social media van Jouwzorgbaan.nl in de gaten.

Alvast een afspraak voor in het nieuwe jaar inplannen? Dat kan telefonisch via onze afsprakenlijn: 06-195 619 01 (bereikbaar op ma, woe, do en vrij van 09.00 uur tot 13.00 uur). Of stuur een e-mail naar: ikzorgshop@utrechtzorg.net.

Pop-up Amersfoort