Ik Zorg Shop

Wegens omstandigheden zijn wij vrijdag 8 december 2023 gesloten.

Ben je nieuwsgierig of werken in zorg en welzijn bij je past? Wil je weten wat werken in de zorg en welzijn eigenlijk echt betekent? 

Kom langs in de nieuwe Ik Zorg Shop aan de Steenweg 26 in Utrecht! Dinsdag tot en met de vrijdag van 11:00 tot 17:00 kun je hier terecht met òf zonder afspraak.

De Ik Zorg Shop is gesloten van maandag 25 december 2023 tot en met maandag 8 januari 2024. Dinsdag 9 januari 2024 ontvangen wij jou weer graag!

Maak jij een afspraak?

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zitten onze loopbaancoaches en zorg- en welzijnsorganisaties voor je klaar. Om al je vragen te beantwoorden over jouw volgende loopbaanstap of ga in gesprek met een (toekomstig) werkgever.

Wat kun je verwachten van de nieuwe Ik Zorg Shop?

De Ik Zorg Shop is een winkel waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken in Zorg en Welzijn. Wij vertellen toekomstige zorgprofessionals graag de mogelijkheden om binnen deze mooie sector aan de slag te gaan. Ook als je al werkt binnen zorg en welzijn kun je bij de Ik Zorg Shop terecht voor advies over je verdere loopbaan!

  • Spar met een loopbaancoach
  • Volg kosteloos een praktijkles of workshop
  • Kom en check jouw ZorgDNA
  • Kom langs voor de meest actuele vacatures binnen zorg en welzijn
  • Ga in gesprek met misschien wel jouw toekomstige werkgever

Lees hieronder verhalen van mensen zoals jij die de stap naar de zorg maakten of juist van baan wisselden binnen de zorg. Tot binnenkort in de Ik Zorg Shop?

Judith maakte de switch van de cultuursector naar de zorg

Judith over haar ervaringen met de Ik Zorg Shop

Judith van de Crommert (52) werkte na haar studie jarenlang in de culturele sector. Naarmate ze ouder werd merkte ze dat ze kritischer werd en haar wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden veranderden en haar functie hier niet meer op aansloot. Toen haar werk door bezuinigingen ook nog eens ingrijpend veranderde gooide ze het roer volledig om. Ze startte een opleiding en baan in de zorg. Lees het verhaal van Judith.

Vanessa Sluis: tevreden over de switch van verpleegkunidge naar sales - in de zorg

Ik werk nu met medische apparatuur

Vanessa: "Het is heel prettig dat je gewoon kunt binnenlopen. Het laagdrempelige karakter zorgt ervoor dat er niet meteen de sfeer van een sollicitatiegesprek aan vast zit. Het startpunt is: dit is wie ik ben, waar ik enthousiast van wordt en wat ik meeneem aan competenties en kwaliteiten.".
Lees het verhaal van Vanessa.

Waar vind je de Ik Zorg Shop?

Steenweg 26, 3511 JR Utrecht
Openingstijden:
di, wo, do, vr 11.00-17.00
06-195 619 01
info@ikzorgshop.nl