Ik Zorg Shop

Ben je nieuwsgierig of werken in zorg en welzijn bij je past? Wil je weten wat werken in de zorg en welzijn eigenlijk echt betekent? 

Kom langs in de Ik Zorg Shop aan de Steenweg 26 in Utrecht! Dinsdag tot en met de vrijdag van 11:00 tot 17:00 kun je hier terecht met òf zonder afspraak.

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) is de Ik Zorg Shop gesloten.

Een baan in zorg en welzijn? Kom naar de Ik Zorg Shop

Wat kun je verwachten van de Ik Zorg Shop?

De Ik Zorg Shop is een ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken en leren in zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort Eemland en Gooi en Vechtstreek. Wij vertellen toekomstige zorgprofessionals graag de mogelijkheden om binnen deze mooie sector aan de slag te gaan. Ook als je al werkt binnen zorg en welzijn kun je bij de Ik Zorg Shop terecht voor advies over je verdere loopbaan!

  • Spar met een Sterk in je werk coach over jouw loopbaan
  • Maak kennis met medewerkers uit het werkveld (recruiters en opleidingsadviseurs)
  • Ontvang informatie over opleidingen binnen zorg en welzijn
  • Sluit aan bij één van de georganiseerde activiteiten
  • Kom in contact met ons grote netwerk binnen zorg en welzijn
  • Ontdek jouw skills doormiddel van de test van ZorgDNA
  • Kom langs voor de meest actuele vacatures binnen zorg en welzijn
  • Ga in gesprek met misschien wel jouw toekomstige werkgever!

Maak jij een afspraak?

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zitten onze loopbaancoaches en zorg- en welzijnsorganisaties voor je klaar. Om al je vragen te beantwoorden over jouw volgende loopbaanstap of ga in gesprek met een (toekomstig) werkgever.

De nieuwe ik-zorg-shop

Waar vind je de Ik Zorg Shop?

Steenweg 26, 3511 JR Utrecht
Openingstijden:
di, wo, do, vr 11.00-17.00
06-195 619 01
info@ikzorgshop.nl

Lees hieronder verhalen van mensen zoals jij die de stap naar de zorg maakten of juist van baan wisselden binnen de zorg. Tot binnenkort in de Ik Zorg Shop?

Judith maakte de switch van de cultuursector naar de zorg

Judith over haar ervaringen met de Ik Zorg Shop

Judith van de Crommert (52) werkte na haar studie jarenlang in de culturele sector. Naarmate ze ouder werd merkte ze dat ze kritischer werd en haar wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden veranderden en haar functie hier niet meer op aansloot. Toen haar werk door bezuinigingen ook nog eens ingrijpend veranderde gooide ze het roer volledig om. Ze startte een opleiding en baan in de zorg. Lees het verhaal van Judith.

Vanessa Sluis: tevreden over de switch van verpleegkunidge naar sales - in de zorg

Ik werk nu met medische apparatuur

Vanessa: "Het is heel prettig dat je gewoon kunt binnenlopen. Het laagdrempelige karakter zorgt ervoor dat er niet meteen de sfeer van een sollicitatiegesprek aan vast zit. Het startpunt is: dit is wie ik ben, waar ik enthousiast van wordt en wat ik meeneem aan competenties en kwaliteiten.".
Lees het verhaal van Vanessa.

Verbindende communicatie op het werk
wo
24
apr
Lukt het je op het werk vaak niet goed om voor jezelf op te komen en duidelijk te maken wat jouw behoeften zijn? Heb je het idee dat als je het toch probeert ...
09:00 - 10:30 uur
Utrecht
Ik Zorg Shop
Workshop: Omgaan met Werkdruk en Vergroten van Werk plezier in de Zorg
vr
26
apr
Je bent al een tijd aan het werk in de zorg maar je ervaart dat je de laatste tijd niet zo lekker in je vel zit door je werk. Je worstelt met stress en ...
09:00 - 10:30 uur
Utrecht
Ik Zorg Shop
Workshop: Het opzetten van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) in de Zorg
vr
17
mei
Ben je een zij-instromer die de wereld van de zorg wilt ontdekken. Of ben je al werkzaam in de zorg en streef je naar verdere carrièreontwikkeling? Deze ...
09:00 - 10:30 uur
Utrecht
Ik Zorg Shop