Ontdek en ga in gesprek met apothekers- en doktersassistenten

31 mei
11:00 - 16:00 uur
De Ik Zorg Shop
Steenweg 26
3511 JR Utrecht
Ik Zorg Shop
Themamaand ziekenhuizen
Kom vrijdag 31 mei naar de Ik Zorg Shop in Utrecht en ontdek of werken als apothekersassistent of doktersassistent in één van de ziekenhuizen in regio Utrecht, Amersfoort Eemland en Gooi en Vechtstreek bij jou past!

In samenwerking met het Antonius Ziekenhuis, het Diakonessenhuis, het UMC Utrecht, het Meander Medisch Centrum en het Tergooi MC wordt op 31 mei een inloopbijeenkomst in de Ik Zorg Shop in Utrecht georganiseerd. Er zijn apothekersassistenten en doktersassistenten aanwezig die werkzaam zijn bij de deelnemende ziekenhuizen, die jou alles kunnen vertellen over het werken in deze functies. Daarnaast zijn opleiders van het MBO college Hilversum en ROCMN erbij om jouw vragen te beantwoorden over de opleiding.

Twijfel je om een opleiding tot apothekersassistent of doktersassistent te volgen? Ben je nog in opleiding? Ben je al ervaren in het vak en op zoek naar een nieuwe baan of wil je graag binnen één van de genoemde ziekenhuizen werken? Wees welkom op 31 mei in de Ik Zorg Shop in Utrecht!

De ontmoetingen met apothekersassistenten zijn tussen 11:00 en 13:00 en de ontmoetingen met doktersassistenten tussen 14:00 uur tot 16:00 uur.

Mocht je algemene informatie willen over het werken in het ziekenhuis, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Hier kun je de Ik Zorg Shop vinden: 
De Ik Zorg Shop
Steenweg 26
3511 JR Utrecht

Wil jij meer weten over de themamaand ziekenhuizen en de georganiseerde activiteiten? Klik dan hier!

https://www.jouwzorgbaan.nl/themamaand-ziekenhuizen

Zou je door willen geven of je interesse hebt om te komen door op onderstaande aanmeldknop te drukken? Dan regelen wij dat de koffie en wat lekkers voor je klaar staat!