Speeddate bij Allerzorg

15 januari t/m 31 december
Diversen wijkteams
Ontdekdezorg
Leerling worden kan in elke fase van je leven! Bijvoorbeeld als je net de middelbare school hebt afgerond en je bent op zoek naar een eerste werkplek of baan die je wilt combineren met een deeltijd studie. Maar het kan ook zijn dat je al jaren werkt in een andere branche en wilt switchen naar de zorgsector. Dit betekent dat je een zij instromer bent: ook dan ben je meer dan welkom! Samen met jou willen wij kijken of we jouw ambities en dromen waar kunnen maken bij Allerzorg!

Wij zijn een landelijke organisatie en daarom hebben we ontzettend veel mogelijkheden voor jou. Allerzorg is een plek waar talent groeit en tot bloei komt. Vanwege de veelzijdigheid van onze zorg én onze innovatieve blik op de zorg thuis, is er veel ruimte voor jouw creatieve ideeën. 

Wil jij dus aan de slag met een opleiding als Verzorgende IG of Verpleegkundige en lijkt de zorg aan huis je een mooie plek? Of wil je meer informatie? 

Meld je dan aan voor een speeddate via het formulier: https://deleukstezorgbaan.nl/contact

Wij zullen dan contact met je opnemen om te kijken voor de mogelijkheden en kijken of je kan meelopen met één van je toekomstige collega's.