Aan de slag als Huishoudelijke Hulp bij Santé Partners in Zeist zonder sollicitatiegesprek.

11 juni
10:00 - 12:00 uur
Ik zorg Shop Utrecht
Steenweg 26
3511 JR Utrecht
Ik Zorg Shop
Aan de slag zonder gesprek? Het kan bij Santé Partners. Wij zetten jouw wensen en mogelijkheden voorop en de deur staat voor je open. Iedereen is welkom om op de functie van huishoudelijk medewerker te reageren. We vragen niet naar je opleiding, leeftijd of ervaring!

De enige voorwaarde die we stellen om in aanmerking te komen voor deze vacature is dat jij bij ons langskomt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Als je bij ons langskomt, dan ontvangen we je graag met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over Santé Partners en over de baan. Als dat voor jou goed voelt, laat je jouw gegevens achter. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt. Zo simpel is het! Wij voeren geen sollicitatiegesprek en stellen geen vragen over je verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature.

Informatie en kennismaken 
Enthousiast geworden? Kom dan langs op dinsdag 11 juni 10.00 - 12.00 uur in de Ik Zorg Shop aan de Steenweg 26, midden in het centrum van Utrecht. Joyce Hubregtse ontvangt je met open armen.

Zien we je daar?

Voor meer informatie klik op de link.

Huishoudelijke hulp Zeist - zonder cv en gesprek aan de slag! - Vacatures in de zorg - Werken bij Sante Partners